НАЙ-НОВИ:

Жана Бергендорф се чувства предадена, бяга в чужбина

През последните две години името на Жана Бергендорф се свързва повече със скандали, отколкото с кариерата ѝ на певица. Преживя челен сблъсък с наркотиците, оказа се на няколко пъти в ареста след побои с бившето си гадже – танцьорът Лео, а за капак преустанови и отношенията си с „Вирджиния рекърдс“. Певицата призна, че се чувства предадена покрай всички тези неприятности.

[ad id=”263680″]

„Остана ми Мойсей. Той бе от малкото, които ми подадоха ръка в трудни моменти. Преживях много предателства, на пръстите на едната ми ръка се броят хората, които не ми обърнаха гръб. Не може човек да живее в непрекъснат страх, реших да се изправя и да продължа напред. Иначе другият вариант бе да се самосъжалявам, което е още по-пагубно. Да, определено има дни, в които много плача. За пред хората усмивката не слиза от лицето ми, но зад нея понякога се крие една изплашена и чувствителна Жана. На моменти имам крещяща нужда от подкрепа. Както се казва – друго е да знаеш, че някъде има поне един човек, който милее за теб и на когото му пука… Като цяло обаче съм позитивно настроена, че доброто предстои и съдбата насетне ще ме среща само с интересни личности“, разказва Жана пред „България днес“.

Тя смята да потърси щастието си извън България.

„Живеем в малка страна, тясно ми е тук. Ще се опитам да пробия с музика навън. Сцената в България ми е малка. Освен това имам нужда и от финансова сигурност“, допълва тя.

Голям удар за нея е била връзката ѝ с танцьора Лео, за когото твърди, че не я е обичал и през цялото време я лъгал.

[ad id=”218001″]

„Той дори ми е завел дело за домашно насилие… Не искам да коментирам как преживях случките покрай него. Бях душевно наранена. Защото не може един мъж да каже на жена, че я обича, а това в действителност да е абсолютна лъжа. Никой няма право да бъде подъл и нечестен, що се касае за любов и чувства“, казва още в интервюто Бергендорф.

Раздялата ѝ със Саня Армутлиева пък е преминала съвсем нормално и двете никога не са се карали.

 

[ad id=”236480″]

 

„Не влизам в рамки и калъпи. Не ѝ се сърдя, тя ми е дала много в професионален и личен план. Права е за себе си, щом взе такова решение. Давам си сметка, че съм доста екстремен, отвеян и недисциплиниран човек. Закъснявам, забравям, разсеяна съм. Саня не понася такъв тип поведение. Понякога мисля, че и Господ не ме иска горе, защото ще му разваля дисциплината“, смята Жана. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Богословът и философ проф. Калин Янакиев направи нов прочит на…