НАЙ-НОВИ:

Ефектната Мария Календерска се превърна в бледа сянка на Бареков

Половинката на политика Николай Бареков – Мария, окончателно се превърна в домакиня. Красивата и ефектна брюнетка с небесно сини очи плени с визия мъжа си, а днес вече няма и помен от нея.

Календерска е неузнаваема напоследък, а борбеното момиче, което всички познаваха, вече е изместено от жена-орлица, която полага грижи основно за многодетното си семейство. Това личи от снимки, които Бареков редовно публикува в профила си във Фейсбук.

В началото на тази година бившият вече евродепутат стана баща за четвърти път. Неговата половинка го дари с трети син, когото кръстиха Антони, а първото му дете, също момче, е от бившата му жена Евгения.

Злите езици твърдят, че Бареков смятал, че мястото на жената е главно в къщата и при децата. Мария преценила, че това е най-доброто решение за нея, поне докато има кой да издържа финансово голямата им фамилия. Активният й социален и обществен живот вече е затворена страница, но тя, поне за момента, не съжалявала и за миг. Преди да срещне Николай, Мария се изявяваше като репортер, участва в „Сървайвър“, а впоследствие стана член и на партията му „България без цензура“.

image0 (9K)

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Ексцентричната баскетболна звезда Денис Родман направи шокиращо признание за връзката…