НАЙ-НОВИ:

Есма султан се окопити и влиза в борба за Емир. Ипек съобщава важна новина на семейството

Тази вечер в епизода от турската теленовела “Завинаги”, създадена по истински случай, виждаме Есма султан бързо да излиза от вцепенението, до което я докара признанието пред Фарук, че именно тя е отпратила бременната Бегюм.

Предишната серия завърши с кадъра как Есма влиза в къщата на Бегюм. Властната стара жена отново е намерила обект, върху който да упражнява натиск. Сега нейната цел е внукът ѝ Емир, за когото тя започва борба с майка му. Есма иска детето в имението на Боран, където то да бъде възпитавано под грижите на баба си. Разбира се Бегюм категорично отказва, но султанката вади козове и заплашва младата жена.

Първоначалните изследвания на Сюрея никак не са добри и тя трябва да направи нови. Вероятността бебето ѝ да има увреждания става все по-голяма.

В това време другата снаха хвърля бомбата, че и тя е бременна. Свекървата е на върха на щастието.

Фарук е страшно притеснен от тайната, която крие от жена си. Той не желае да лъже Сюрея, но предвид състоянието ѝ се въздържа. Въпреки това Фарук няма как да отлага повече признаниет, че Емир е негов син. Той търси съвет от Акиф и от Осман как по-безболезнено да съобщи новината на Сюрея. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Може би моментът на истината е дошъл с непринудената покана на Сюрея към Бегюм и Емир? Гледайте епизода довечера от 20 часа по бТВ, за да разберете какво ще се случи в къщата на Боран.

Виж още:
Победата на Григор Димитров над швейцарската легенда Роджър Федерер на…