НАЙ-НОВИ:

Есклузивно! 28 българи пътуват в „Кораба на оргиите“ в Гърция

 Припомняме, че от Пирея тръгна круиз под мото „Страст по гръцките острови“, който ще продължи осем дни и ще включва … необуздан секс, секс играчки и „Дионисиеви“ шоу-програми.

[one_half]

 · 28 българи, 24 бразилци, 17 австралийци, 23 аржентинци, 27 французи, 37 германци, 24 италианци, 18 мексиканци, 33 холандци, 12 шведи, 17 щвейцарци, 34 англичани, 172 американци. Има още 6 гърци /4 мъже и 2 жени/ и 4 кипърци /2 жени е 2-ма мъже/ На кораба има екипаж от 393 души и 660 пътници, от които 329 са мъже и 331 жени. Достъпът до него е забранен за обществеността. Припомняме, че от Пирея тръгна круиз под мото „Страст по гръцките острови“, който ще продължи осем дни и ще включва … необуздан секс, секс играчки и „Дионисиеви“ шоу-програми.

[/one_half][one_half_last][ad id=”232523″][/one_half_last]

Круизът е разпродаден на 700 души, които участват и вече пътуват до островите Миконос, Парос, Родос, Санторини, град Ханя на остров Крит и град Мармарис (Турция). Резервациите са направени чрез холандски уебсайт за размяна на партньори като разходите на човек възлизат в размер на $ 2349. Организаторите са планирали парти на запознанството, където участниците ще се видят с двойките, с които ще се разтоварват по-късно, преди корабът да отплава. „Менюто“ включва тематични еротични вечери, kinky shows, секс на живо и уроци pole dancing. 700-те гости са от цял ​​свят, освен „огнените“ прояви, също ще се хранят в тузарските ресторанти и ще се възползват от всички удобства на круизен кораб.

Източник: Български новини Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Държавната агенция за метрологичен и технически надзор спря от продажба…