Епохална Нона Йотова: БСП спасява световната цивилизация

Актрисата-депутат от ПГ на т.нар. коалиция „БСП за България“ Нона Йотова събра очите на зрителите на Нова телевизия с изумителни мисли и смели опити за разсъждения в „Здравей, България“, бихме ги нарекли дори епохални. Тя доказа, че дори там има „чисти“ депутати, които не правят разликата между пропагандата и фактите.

[ad id=“225664″]

Попитаха я имало ли е от „ПЕС натиск за Истанбулската конвенция“, тя отговори като страничен наблюдател, което е развеселило аудиторията, без съмнение.

„Аз много се радвам, че БСП бяха единни и застанаха зад лидера си Корнелия Нинова, абсолютно я подкрепят за Истанбулската конвенция. За мен приемането на тази конвенция е нещо като край на цивилизацията. Не мога да кажа, че съм религиозна, но съм дълбоко вярващ човек и съм убедена в това, че Онзи Висш разум, който ни е създал, ни е създал по този начин, да бъдем мъже и жени“, обясни тя.

[ad id=“263680″]

„Как е възможно да си помислите, че ние можем да подкрепим такова нещо/мъж да убие жена си с пистолет-б.р/, напротив, внесохме предложение тези случаи на домашно насилие да се гледат не от частен, а от общо характер и това наше предложение беше прието в НС. … Но приемането на Истанбулската конвенция по отношения на третия пол, по отношение на всичко това, което се случва…Виждате какви ужасяващи неща се случват по света. Вземат се деца от нормални семейства, дават се на гей-двойки, получава се едно тотално объркване“, заля ни с водопад от „факти“ Йотова.

Източник: http://www.faktor.bg


image0 (9K)