НАЙ-НОВИ:

Елизабет II пак шамароса Меган

Кралица Елизабет II е прибрала в съкровищницата кралските украшения, с които Меган Маркъл се кипреше доскоро.

С отказа си да бъде „старши член“ на династията бившата актриса е загубила и правото си на достъп до трезора с бижутата. Владетелката предупредила снаха си, че трябва да върне дори аксесоарите, които са й били „зачислени“ безсрочно. Между тях е и пръстенът с огромен син диамант, който й беше подарен след официалната сватбена церемония.

Бабата на принц Хари може да отиде докрай, носят слухове край Темза, и да поиска обратно годежния пръстен с брилянти от колекцията на принцеса Даяна.

В британските медии вървят коментари и за кръстниците на Арчи, който вече е в обятията на баща си – бавачката на кралското семейство Тиги Петифър и гвардейския офицер Марк Дайър.

54-годишната днес дама е отгледала Уилям и Хари през 90-те. След смъртта на Даяна именно Тиги се превръща в тяхна втора майка и денонощно се грижи за момчетата и им помага да преодолеят шока от трагедията.

Когато момчетата поотрасват, тя се омъжва и напуска двореца, но връзката й с принцовете остава ненакърнима. Те са толкова близки, че Уилям и Хари стават кръстници на нейните две деца. Бившата бавачка е сред специалните гости на височайшите венчавки.

blitz.bg За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Братът на 17-годишния Аксел, който брутално уби Андреа от Галиче…