Езотеричен хороскоп за януари 2018

Автор: Светлана Тилкова – Алена

ОВЕН

Не си позволявайте да тормозите околните заради собствените си неуспехи и липсата на шанс да властвате извън своя дом. По-добре е да сте мислещи, разумни, и да изкачите стълбата на творците, вместо да вървите надолу, само защото се инатите и неочаквано да се окажете в лоното на Мрака.

[ad id=“225664″]

ТЕЛЕЦ

Не мислете, че някой ви вреди с магии, само нещо не се случва съгласно вашите представи, а този факт ви тежи. Но тъй като отношенията ви са пропити от насложени консервативни виждания, не сте способни да осъзнаете дали срещате доброто или лошото. Доверете се на вашата интуиция.

БЛИЗНАЦИ

Вместо да се стремите към затворен живот неуверени във вашите възможности работете над себе си и забравете, че някой ви вреди с енергийно въздействие. По-добре проявете разбиране към околните, но не пропускайте са им докажете, че имате знания и умения, свързани и със света на незримото, които ще изненадат всички.

[ad id=“263680″]

РАК

Не допускайте да ви подмами някоя секта убеждавайки ви че ще блеснете и ще властвате, защото така не само ще се сринете, а и нямате шанс да се изкачите на нов, незаслужен връх. Насочете вниманието си и към духовното си развитие и се отдайте на творчески фантазии и мечти или се спуснете в дълбините на познанието си и се докоснете до скритите знания.

ЛЪВ

Вашата самовлюбеност и вживяването ви в ролята на повелители на света, особено чрез намесата на силата на Мрака. Трудно ще успеете да различите ангелите от дяволите, между хората, които непрекъснато срещате. Враждебността на околните ви кара да приемате заплашително изражение, отзивчивостта им смекчава чертите ви, но с тази променливост ги плашите и отдалечавате.

ДЕВА

Сега е момента да си направите тибетските прошки и да неутрализирате сами негативното въздействия върху себе си, за да се активират положителните вибрации в отношенията ви, които водят до очакваната хармония. Не се стремете към тайните на хората, а се грижете вашите съкровени мечти и желания да не попаднат в ръцете на злонамерени хора.

[ad id=“225664″]

ВЕЗНИ

Добре е да виждате и положителното в хората, дори и ако техните добри качества ви дразнят. Не търсете причината да нечие лошо отношение в енергийно въздействие. Не забравяйте, че ако прекалите с любопитството и интереса си към нечии живот или отношения и злоупотребите с тях, Съдбата ще ви накаже.

СКОРПИОН

През януари сте мощни и заредени с агресия, затова ви съветвам – овладейте вашата вътрешната сила, спускайки бариери, помагащи ви да се огледате и да видите какво оставяте след себе си, за да не си навредите чрез съветите и действията на магове и гадатели. Време е да осъзнаете, че е във ваша полза да обедините чувствата и добротата.

СТРЕЛЕЦ

Пред вас е безкрайността на живота, но и вашия вътрешен свят, в който гледате само чрез вашата интуиция. Засилва се вашата воля и желанието ви за борба. Притъпили сте ревността и се освобождавате от зависимостта, наложена ви отстрани, за да не си създавате проблеми чрез магии, които някои поръчва за вас.

КОЗИРОГ

Пазете се се от изкушението да направите бяла магия за любим човек, защото ще навреди на оплодителната ви способност, особено ако нямате деца, без значение дали сте мъже или жени. Ако това се случи, болестите са заради ревността ви, която бива притъпена, но ви изяжда отвътре без причина.

ВОДОЛЕЙ

Януари ви позволява да попречите на зли да предизвикат нечия насилствена смърт, а това, което ще сторите, ще ви бъде многократно заплатено с добро. Ако за вас е понятно непонятното в човека, ако имате прозрения, то попречете на Мрака да властва и дайте смело път на Светлината.

РИБИ

Склонни сте да се поддавате на странично влияние и сте заплашени от участие в секти или при работа с недобронамерени хора, без да се замислите за последствията. Проявете въздържаност, трезвост и смирение, защото не вредите сами на себе си.

Източник: karm-krag.com


image0 (9K)