НАЙ-НОВИ:

Една легенда на киното навършва 82 години

Тя е легенда в света на киното, която не остарява. Популярната актриса София Лорен навършва 82 години. Вечната красавица е поставена на 25-то място сред стоте най-сексапилни звезди във филмовата история. Тя блести не само с красота- София е съчетание между талант, грация и много мъдрост.

Макар като дете да е живяла в голяма бедност, София Лорен успява да постигне своята голяма мечта. Първата й главна роля е във филма-опера “Аида” от 1953 година. Следват роли в популярни продукции, но голямата звезда на София заблестява на международната сцена, когато отива в Холивуд и се снима в пет филма на компанията “Парамаунт Пикчърс”.

През 1961 година печели “Оскар” за Най-добра главна женска роля за филма “Чочарка”. В него тя си партнира с Жан-Пол Белмондо. “Оскарът промени напълно живота ми. Помогна ми да повярвам в себе си и да дам всичко от себе си като актриса. Нямам думи, с които да опиша чувствата си сега”, споделя София.

30 години по-късно великата актриса печели “Оскар” и за цялостно творчество. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Въпреки случилите се пожари, за жалост както всяка година, едно…