НАЙ-НОВИ:

Еди Хърн: Мачът трябваше да бъде прекратен в третия рунд

Еди Хърн, мениджър на световния шампион на WBA, WBO, IBF, IBO Антъни Джошуа, смята, че мачът срещу Кубрат Пулев е трябвало да бъде прекратен много по-рано, отколкото съдията го направи.

В събота Ей Джей защити титлите си, след като битката беше спряна в 9-ия рунд. Двубоят започна с взаимно опознаване в първия рунд, а във втория двамата боксьори продължиха да бъдат предпазливи. В третия обаче Джошуа направи серия от крошета, които разклатиха българина и той се завря в ъгъла, обръщайки гръб на противника. За момент всички смятаха, че съдията ще прекрати мача, но вместо това той започна да отброява.

На Пулев му беше позволено да продължи, но няколко мига по-късно последва втори нокдаун, преди гонгът да удари.

“Пулев обърна гръб и всичко приключи, но съдията по някаква причина му отброи до 8. Въжетата не го държаха и ми се струва, че Антъни нанесе прекалено много удари в тила. но така стоят нещата и ние спечелихме. Това беше композирано и брутално представяне и точно това, от което той се нуждаеше, за да влезе в 2021 година”, заяви Еди Хърн пред YouTube канала на “Мачрум”. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
От лагера на Кубрат Пулев са искали да хвърлят бялата…