ЕВРО ШИК! Лиляна Павлова блесна с „Армани“ за 10 бона (СНИМКИ)

Евроминистърът Лиляна Павлова бе обявена за безспорна кралица на тържествената евровечер в Народния театър преди дни обра овациите на мъжете и завистта на дамите с блестящ черен тоалет на „Армани“, с който засенчи евронадувките.
В дрехите на Лили модни корифеи веднага разпозната ръката на първокласен световен шивач. Творението на „Армани“ привлича погледа с блестяща обшивка, пикантно деколте и дискретен скъпоценен камък на талията.

[ad id=“263680″]

Запознати изчислиха, че комплектът от роклята, сакото, обувките и чантата на Павлова със сигурност надскача 10 хиляди лева. Сумата не е безбожно скъпа за изискан тоалет с перфектна кройка и расов произход.
Лили си е купила дизайнерския тоалет на шопинг в Милано. В него Павлова изглежда наистина изглежда съблазнително пищна, без да е пълна, защото умелата кройка крие поне десет килограма от снагата й. В комбинация със сложния кок, в който бяха сплели косата й, Лили бе обявена негласно за най-атрактивната дама на вечерта.
На фона на барнатата Павлова другите топ дами, като вицето Илиана Йотова и шефката на парламента Цвета Караянчева изглеждаха доста по-постно, пише седмичник.


image0 (9K)