НАЙ-НОВИ:

Григор и любимата му ще посрещат Коледа в Лос Анджелис

Приятелката на  Григор Димитров Никол Шерцингер разкри, че двамата ще прекарат Коледните празници заедно със семейството й в Лос Анджелис.

[ad id=”225664″]

Освен това певицата споделя и други любопитни факти от връзката си с Димитров.

“Идеалната вечер за нас се изразява в дълга разходка, която да завърши с прекрасна вечеря. Обичам хубавата храна. След това може да изгледаме и някоя романтична комедия, а накрая да си поговорим с чаша вино и хубава музика”, каза още Никол.

Тя откровено признава, че преди да се запознае с него, не е разбирала нищо от тенис. Сега обаче нещата коренно са се променили и вече това е любимият спорт на певицата.

[ad id=”263680″]

“Тенисът вече е любимият ми спорт. Преди да се запозная с Григор не знаех нищо за него. За пръв път гледах тенис по време на негов мач”, разкри Шерцингер пред списание Reveal, пише OFFNews.

“В момента основното ми желание е да правя музика. Независимо от всичко. Това ще е основното ми занимание през следващата година. Отворена съм за възможността за събиране с колежките от Pussycat Dolls. За момента няма нищо потвърдено, но има подобен вариант. Ще бъде наистина забавно, ако се случи”, завърши певицата. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
В Дома за възрастни хора с физически увреждания в Стара…