До 20 февруари “Заедно в час” набира в Стара Загора кандидати за програмата си за учители

До 20 февруари “Заедно в час” набира кандидати за програмата си в Стара Загора. Одобрените участници ще започнат работа като учители през септември 2019 г.

Фондация “Заедно в час” продължава набирането на участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които ще започнат работа като учители от септември 2019 г. в 11 региона на страната – Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Разград, София град, София област и Стара Загора. Преди това успешните кандидати ще преминат интензивно обучение и подготовка за преподаване на ученици.

Всички желаещи могат да кандидатстват до 20 февруари 2019 г. чрез онлайн формуляр на сайта на организацията. Няма изискване кандидатите да имат педагогическа правоспособност и предишен преподавателски опит. Необходимо е да имат завършена минимум бакалавърска степен до септември 2019 г. Подробна информация за процеса на кандидатстването може да бъде намерена на сайта на организацията.

В регион Стара Загора в момента преподават 15 учители от програмата на „Заедно в час“ – в населените места Горно Черковище, Николаево, Паничерево, Ръжена, Ягода и Стара Загора.


image0 (9K)