НАЙ-НОВИ:

Доц. Мангъров: Не влизам в политиката. Ако исках, щях да заложа на сигурно

“Баща ми ще се обърне в гроба, ако разбере, че съм с някаква лява партия. Аз съм десен човек. Не влизам в политиката. АБВ няма шансове за следващия парламент. Там обаче срещнах разбиране. Тук не става дума за лява или дясна партия, става дума за нашите права. В АБВ намерих хора, които разбират и споделят моите възгледи.” Това заяви доц. Мангъров в ефира на БНР по повод лансирането му от партия АБВ за депутат в следващото Народно събрание.

В предаването „Още от деня” по БНТ доц. Атанас Мангъров каза, че шансовете на АБВ да влезе в парламента са малки, т.е. ако той е искал да влезе в парламента, е щял да играе “на сигурно” и да бъде кандидат на ГЕРБ, ДПС или БСП.

Респект, доц. Мангъров!

Мангъров обясни, че се е съгласил да се кандидатира от гражданската квота на АБВ, защото в момента вредите, които се нанасят, са много големи и не вижда друг начин, по който това може да спре. „Опитвам се, доколкото ми е възможно по този начин да се опитам да променя нещата”, каза доц. Мангъров.

“Аз съм доктор, но в политиката има всякакви – инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е свързан с политиката, няма как да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв начин”, обясни д-р Мангъров.

“Това е просто вирус, той ще изчезне тогава, когато мине през 30% от хората на цялото земно кълбо и в частност на нашата страна, коментира Мангъров по отношение на коронавируса.

„Не съм се ваксинирал, аз имам антитела, аз съм изкарал тази инфекция. Който ви казва, че имунитетът е до известно време, значи нищо не разбира. Естествената инфекция е с много по-голяма мощ и пълнота, отколкото изкуствената. Аз за себе си съм спокоен, влизам при болните от COVID-19 с обикновена изолационна престилка, аз маска не нося”, допълни Мангъров.

“Който го е страх, който иска – да си сложи ваксина, това е избор на всеки човек”, изрази своето мнение относно ваксинирането доц. Мангъров. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови
Виж още:
Мъж е намерен прострелян в колата си в Пловдив, съобщиха…