НАЙ-НОВИ:

Доц. Мангъров: Мерките са папагалски и неефективни!

“Сега е моментът, в който всички тези хора, които не желаят да се разхождат с имунизационни паспорти, да излязат и да изразят правото си на глас.” Това заяви във Варна водачът на листата на ПП АБВ в морската ни столица доц. Атанас Мангъров.

Пред медиите той отново подчерта, че реално няма никакви данни за това каква защита дават ваксините или пък с каква продължителност е тази защита.

,,Не знаем дали хората, които са се ваксинирали, могат или не могат да разнасят заразата. Затова казвам – всички тези българи, които не са съгласни с т.нар. мерки, да се обединят, да надвият предразсъдъците си, за да не се допуска продължаване на тази ситуация. Ако това се случи, последствията ще бъдат катастрофални. Виждаме какво се случва с туристическия бизнес – 70% е надолу, като не е изключено да падне още”, допълни Мангъров.

“Искам да се обърна към всеки един човек – не си мислете, че отказвайки да гласувате, ще промените нещо. Не, няма да се промени нищо. Сега обаче е моментът, в който всеки един от нас трябва да застане пред огледалото и да си отговорим на най-важния въпрос: Какво всъщност искаме да се промени? Тази промяна обаче ще дойде, когато всички ние гласуваме. Всички, които са “за” тези папагалски мерки, които при това са и неефективни – не са от страната на хората, които все още се колебаят дали да гласуват. Именно затова апелирам – всеки един човек, който иска да се променят нещата в правилната посока, да излезе на 4-ти април и да гласува за това, за което и ние се борим – връщане към нормалния начин на живот”, коментира доц. Атанас Мангъров.

  Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Запазва се формулата 5+2 за предстоящите избори – пет сигурни…