НАЙ-НОВИ:

Доган към протестиращите в “Росенец”: Пожелавам ви успех!

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се появи по време на плажуването в парк “Росенец”. Той поздрави протестиращите и им пожела успех, съобщи тв “Евроком”.

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се показа на оградата на сарая си в парк “Росенец”, където проведе импровизиран разговор с протестиращите. От видеото се чува само, че Доган отговаря кратко на въпросите с “да” и “добре”, включително и на въпрос: “Ще махнете ли Борисов и Гешев?”

В знак на добронамереност Доган почерпи съседите си по плаж със сладолед.

На прочутата плажна ивица до сарая се проведе проява под наслов “Догансарай бийч фестивал”. Мотото е “Искаме Доган да уволни Борисов”. Група граждани събираха камъни, с които да построят кула и забият българското знаме. Издигнат е и голям транспарант, на който пише „Оставка Борисов!”. Засега хората са малко.

Протестна изява е планирана и довечера до хотела-стена на Алепу. И там ще се събират камъни – за да се изпише с тях „Оставка“. Инициативата е подкрепена от организациите „Правосъдие за всеки“, „За да остане природа в България“, „Да запазим Корал“, „Бетономорие“ и др.

Виж още:
"Функционират ли институциите в България? В криза като сегашната най-важно…