НАЙ-НОВИ:

Доган готов да посреща гости в Росенец

Почетният председател на ДПС Ахвед Доган е готов да посреща днес гости в базата на ДПС в парк “Росенец”. Това е научил Епицентър.бг. Първото нещо, което ще видят плажуващите, е българския флаг, който се вее на 6-метров пилон на пясъка.

Вчера Доган е приел екип на бТВ да снима плажната ивица, станала известна със злополучното дебаркиране на Христо Иванов с гумена лодка.

Вече е сложена преграда между частния имот и т.нар.плаж, чиято площ е около 200 кв.м.

Доган е показал на екипа на бТВ градината с рози, за които лично се грижи, биокраставиците и другите зеленчуци, които отглежда.

Ахмед Доган е заявил, че не е знаел за двете писма на шефа на НСО, с които Красимир Станчев иска охрана заедно с МО, МВР и Министерство на транспорта на сушата и на 500 м от акваторията около парка. Това почетният председател на ДПС разбрал, когато гръмнал скандалът, който костваше главата на шефа на НСО. Ако е бил предварително уведомен за намеренията на НСО, е щял да се противопостави, защото това ограничава неговата свобода, категоричен е почетният предсеаел на ДПС.

За влизането ни на страната ни в чакалнята на еврозоната смята, че не е особена гордост и че нищо няма да се промени, защото българският народ винаги търси месия да го спаси.

Доган се надява масовото плажуване на тези 200 метра каменист плаж да не доведе до ескалация и сблъсъци, предаде бТВ.

Той е спокоен, защото се надява, че 30 години демокрация са научили нашето общество да спазва законите, правата и свободите.

Територията, на която се намира базата на ДПС, е частна собственост. И за сградата, и за земята Доган твърди, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания “Нефтохим”.

Междувременно активисти на ДПС от община Гърмен пристигнаха в парк „Росенец“ снощи и са настанени в почивна база на около километър от базата на ДПС, в която е почетният председател на ДПС Ахмед Доган, показа бТВ. В днешното масово плажуване ще се включат и десетки младежи от област Кърджали.

Активисти на ДПС са пожелали да подкрепят Доган днес, когато Христо Иванов и партията му „Демократична България“ към брега на парк „Росенец“ ще тръгнат десетки с гумени лодки.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Чудесна вест за своето бъдеще разкри бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров. Той се похвали…