НАЙ-НОВИ:

Догадки или не: Кои са в костюмите на шоуто “Маскираният певец”

Новото шоу на Нова ТВ “Маскираният певец” разгорещи страстите в социалната мрежа, защото в него присъства голямата тайна “кой стои в костюма” на сцената. Зрителските коментари и предположения не стихват.

След като кулинарят Иван Звездев пръв беше разконспириран и се наложи да излезе от формата, стана ясно, че Алисия не се е съобразила с изричната забрана да не разкрива на никого за участието с в шоуто. Състезанието напусна и нейната “Принцеса”. След следващия лайф си отиде Джулиана Гани, маскирана като “Коконата”.

Ще се опитаме тук да обобщим предположенията за оставащите “герои”.

Много вероятно в ролите на “Рицаря” и “Бика” да са актьорите Деян Донков и Филип Аврамов. Друг техен събрат – Ненчо Балабанов, да е “Кукерът”.

Догадките за “Лъва” И “Розата” са доста по-разнородни, като за Царя на животните се спряга името на певицата Жана Бергендорф.

Уникалният глас на Прея, макар тя да матираше на моменти спецификата му, не убегна на журито и поне трима от тях казаха, че “Пеперудата” е точно тя.

“Шотландеца” също беше разпознат като оперния певец, водещ и участник в много ТВ проекти Юлиян Константинов.

Какво мислят зрителите за “Бухала” обаче, след като той пя доста фалшиво? Те решиха, че в неговата “кожа” е влязъл Валентин Михов.

За сметка на него “Гарванът” се представи блестящо с изпълнението на нежна балада, изпята може би от Деси Добрева.

“Ръстовите” играчи Станимир Гъмов и Бате Енчо бяха заподозрени в ролите на “Шапкаря” и “Звездата”.

А името на Тита се спряга като маскирана с костюма на “Пчелата”.

Успокоително за зрителите е, че и четиримата от журито са в пълно неведение кой излиза на сцената. И макар всички те: и Геро, и Гала, и Мария Илиева, както и Ники Кънчев, да са постоянно сред бг звездите (актьори, певци и светски личности), и на тях никак не им е лесно. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
В присъствието на журналисти, граждани и партийни лидери бе изтеглен…