Довечера в „Сълзи от рая“: Напрежението се нажежава до бяло

Напрежението в турския сериал „Сълзи от рая“ се нажежава до бяло. Изглежда големите разкрития предстоят, зрителите ги очакват всеки момент, но и в поредния епизод тази вечер надлъгването и премълчаването на истината продължава.

Дженет скъсва със Селим. Защо ли? Докато двамата си говорят за морето, момичето вмъква между другото, че той не е могъл по-рано да плува и дали сега се е научил. Младата жена търси начин и повод да каже истината на Али, питайки го дали не я познава от по-рано, но той отговаря отрицателно. Нервите ѝ не издържат и тя избухва, че иска да скъса с него.

Селим е тъжен и си блъска главата какво всъщност се е случило. Казва дори на родителите си, че Дженет го е разкарала от живота си и пита баща си каква е причината.

В това време Мелиса и Дженет се срещат на кафе по настояване на богаташката дъщеря. Дженет потвърждава на страдащата от несподелена любов Мелиса, че се е разделила със Селим. Той ѝ звъни, но тя не му отговаря.

Орхан също е нещастен, макар Мелиса да му е съобщила за раздялата на архитектката със Селим, защото така или иначе Дженет не отговаря на чувствата му. Той продължава да я убеждава да замине за Дубай и че ще поеме грижата за баба ѝ. Суна и Мукадес настояват момичето да тръгне за мегаполиса.

Във фирмата Бесте и Дженет вдигат скандал, защото Бесте твърдо е решила да разкрие на Селим за осиновяването му, но Дженет с усилия я възпира като казва, че ако Селим научи, той ще изгуби родителите си.

Предстоят още невъздържани свади и кавги между останалите герои в теленовелата, но какви – ще разберем довечера от 20 ч. по бТВ.


image0 (9K)