Довечера в „Завинаги“ Фарук е задържан, а машинациите на Есма са разкрити

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ Осман ще стане още по-симпатичен на зрителите, защото е колкото умен и толерантен, толкова мъдро може да отстоява и желанията си.

Безпокойството на Фарук расте с неимоверни темпове, а и как иначе. След сбиването с Джан, той се обажда на Бегюм, за да ѝ разкаже какво се е случило, а тя му съобщава, че Есма е ходила в дома ѝ и я е заплашила, че Боран ще вземат попечителство на Емир чрез съда. Фарук побеснява и заявява, че само те двамата ще решават за детето си.

В това време Джан използва ситуацията и подава жалба срещу Фарук. Полицаите посещават разбеснелия се съпруг и го задържат. Сюрея нищо не знае за случилото се. В управлението името Боран си казва своето. Директорът обещава на Фарук, че ще се опита да потули станалото.

Истинската история в сценария на “Завинаги” никак не е розова, колкото е в сериала

Бурджу отива в имението на вечеря, където Фикрет и Мурат са очаровани от нея. Момичето връща жеста и кани цялото семейство да ѝ върнат визитата.

Гарип съобщава на Есма, че ще се оттегли от делото на Адем, но ще се опита да му попречи да си вземе дяловете от фирмата.

Ако султанката си мисли, че действията ѝ във връзката между Бурджу и сина ѝ не са разгадани от него, жестоко се лъже. Осман кани Сюрея да пият кафе и да си поговорят в стаята му. Младият мъж е страшно раздвоен. Зрителите разбраха от написаното в дневника му колко дълбоки са чувствата му към жената на брат му, а от друга страна Бурджу е красива, умна и приятна събеседница. Той прозира какво се опитва да направи майка му – да ускори нещата с дъщерята на Гарип. Но Есма успява да се намеси и в тази среща, очите ѝ са на четири. Тя влиза в стаята при тях, а Сюрея се прибира в нейната.

Фарук се прибира вкъщи след сагата от безброй перипетии. Какво ще обясни той на жена си и каква друга новина ще ѝ сервира, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)