Довечера в „Завинаги“ фамилия Боран се пръска до момента, когато всички разбират, че Мурат е много зле

Тази вечер в епизода от турската драма „Завинаги“ царят интриги и разделение във фамилия Боран до момента, в който всички разбират за тежката катастрофа, която е претърпял най-малкия брат – Мурат.

Както семейството на Фарук, така и на Фикрет се готвят да напуснат родния дом и да заживеят в нови къщи. Ипек обаче изобщо не се е отказала да разруши щастието на Сюрея. Тя отива в дома на Фарук.

Усойницата Ипек от “Завинаги” с нова машинация срещу Сюрея

Мурат е навън. Скарва се с братовчеда на русокосата си приятелка и ядосан се качва на мотора. Зейнеп го следва, но става свидетел как Мурат катастрофира. Момичето веднага звъни на Сюрея. Новината стига и до Есма в Истанбул, която до последно се надява, че Фарук ще отиде при нея да говорят. Научавайки за Мурат, тя тръгва веднага за Бурса.

Лекарите в болницата казват, че състоянието на младежа е тежко, но животът му е извън опасност. Страшното е, че е възможно той да има проблем с движението на краката си. Уверяват близките му, че след последвала рехабилитация, ще са наясно с изхода от нараняването му.

Сюрея я гложди гузната съвест, припомняйки си последния разговор с Мурат. Споделя с Фарук, който я успокоява. Бременната жена се прибира до имението и отива повторно в болницата, където случайно вижда как Бегюм и Фарук пият кафе.


Какъв пожар заповядва Есма на прислугата да запали, предстои да видите в серията довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)