Довечера в „Завинаги“ Сюрея с тревога споделя с Дилара нещо току-що научено

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“, създаден по действителен случай, Сюрея споделя една тревожна информация с Дилара.

Фиген казва на приятелката си, че брат ѝ е влюбен в нея, а не в Бегюм, както може да се очаква, проследявайки тяхната връзка. Сюрея е втрещена. А само ако знаеше, че има още един таен обожател и той е Боран, с когото са под един покрив от първия ден на пребиваването ѝ.

Довечера в “Завинаги” Есма научава тайната на един от синовете си и… припада

Като черешката слага фактът, че султанката е наясно за увлечението на сина си Осман по недолюбваната истанбулска снаха. Фиген моли Сюрея да предотврати евентуален сблъсък между Фарук и Джан. Младата жена отива при Дилара, за да сподели с нея за поредната драма в живота си.

Феновете на сериала “Завинаги” ще се разочароват от тази новина

Фарук се съгласява да даде права на Адем във фирмата.

Неспокоен остава и Фикрет, за когото изнудването заради снимките с Есра, продължава да го тормози. Той уверява тъща си, че няма връзка със секретарката си и я упреква за държанието ѝ към нея. Къймет се съгласява да мълчи заради спокойствието на дъщеря си.

Гарип съобщава на Есма, че трябва да прекратят срещите си за известно време, за да е оправи със заплахите на Адем да разкрие пред синовете ѝ тяхната връзка. Той отива при доскорошния си клиент и му обявява, че повече няма да работи по неговото дело, както и това, че е предал на прокурор заплахите му.

Фарук подготвя изненада за Сюрея, води я в една вила и ѝ подарява нещо, което ще ѝ подейства като балсам. Какъв подарък получава музикантката, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)