НАЙ-НОВИ:

Довечера в “Завинаги” Сюрея и Фарук без малко да съборят къщата

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал “Завинаги”, появата на Адем в живота на семейство Боран има и неподозирана полза за двама от братята. Докато Фарук разследва кой е и откъде идва Адем, незабележимо се сближава с Фикрет. Един отмъстител без да иска изиграва положителна роля.

След положителния кръвен тест за бременност, Сюрея съобщава новината на съпруга си. Първоначално той се стряска и го обхваща паника, но след вцепенението двамата направо полудяват от щастие и всички в къщата чуват тяхната радост. Фарук съобщава на фамилията новината, че ще става баща, а на Есма направо не ѝ се вярва, но се овладява и честити на сина и снаха си.

Дон Жуан или просто – Йозджан Дениз – не само популярен актьор, но и изключително успешен певец

Не толкова от Сюрея очаква внук султанката. Иска ѝ се да е от Ипек и Фарук и именно затова изпраща младите във вилата, за да останат насаме. Те се противят, но няма как да откажат.

Сурея и Фарук от “Завинаги” имат още нещо много общо извън филмите

Един тайно влюбен преживява несподелената си любов. Кой е той ще разберете в епизода довечера от 20 часа по бТВ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
12 ноември може да ви посрещне с повече спокойни моменти…