НАЙ-НОВИ:

Довечера в “Завинаги” отвличат Акиф, а Есма изпада в страшно нелепа ситуация

Тази вечер в хитовия турски сериал “Завинаги” две ситуации изваждат от равновесие героите. Най-стресиран е Акиф, който е отвлечен с торба на главата, а Есма е повече от скандализирана, попадайки сред стриптизьори.

Фикрет разговаря с брата на Есра. Обяснява му, че бракът му с Ипек вече е приключил и дори не живеят заедно. Заявява, че намеренията му към Есра са сериозни.
Сюрея се опитва да убеди Фарук да поканят на вечеря Гарип. Джан моли Сюрея да му помогне да се види с Емир. Тя му обещава да говори с Фарук. Дилара моли Джан да подсигури стриптизьори за моминското парти на Санем.
Фарук не одобрява действията на Халим спрямо Адем. Акиф успокоява шефа си, че бившият затворник не е от хората на действието, а само заплашва.
Ипек разрешава на Фикрет да види детето. Той я моли да спре с интригите си и я кара да подпише документите за развод. Ипек е отчаяна, защото вижда, че идва краят на брака й. Тя не иска да се развежда.
Акиф е отвлечен, оказва се, че това е изненада от братята Боран преди сватбата. Всчките му приятели се забавляват, а Фарук снима видео на реакцията му.
Сюрея и Дилара също са организирали моминско парти на Санем. Дамите правят традиционна вечер на къната.
Фарук споменава, че момичетата също са организирали нещо. Фикрет отвежда Емир в имението, а останалите братя отиват на женското парти. Дилара пуска изненадата и вижда, че пристига Есма. Стриптизьорите се изправят пред старата дама и започват своя танц. Есма е шокирана. След секунди в помещението влизат мъжете…

Виж още:
В страните по света и в частност в Съединените щати…