НАЙ-НОВИ:

Довечера в “Завинаги”: Не сте виждали Есма такава! Тя скубе и души Анастасия!

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал “Завинаги” Есма става свидетел как Осман целува в една от спалните Анастасия и нещата излизат, меко казано, извън контрол.

След като успокои духовете на акционери и партньори, изказвайки се спокойно на пресконференцията пред медиите, Фарук получава в плик изгубената си отдавна писалка. Изпраща му я с извинение Озгюр, която я беше скрила за себе си. Тази ценна писалка оттеглилият се брат подарява на Фикрет, застанал вече начело на семейната фирма.

Мерт се засича на вратата на школата със Сюрея, която хубавичко го оглежда и остава доста доволна от видяното. Младият мъж е дошъл да предложи билет на Дилара за негов концерт следващия ден. Тя се опитва да му откаже, но в този момент ѝ звънва Адем, на когото му е домъчняло за Умут и моли майката да остане с бебето за няколко часа. Това желание на бащата идва точно навреме, защото Дилара може да излезе вечерта.

А Сюрея, заедно с Яз, отива на среща с Фарук, който не ѝ е казал точното място, само предварително е изпратил координатите. Оказва се, че на него вече му е избистрена част от бъдещето, защото е купил един ресторант. Само преди ден обаче, си спомняте кошмара, който сънува Сюрея. Съзнанието ѝ подреди кадри от горящо заведение, тя като плачещо за родителите си момиченце и ужаса, обладал детето. Когато Сюрея поглежда името на ресторанта, в който се срещат със съпруга ѝ, тя остава безмълвна и потресена от съвпадението. Фарук умишлено е купил ресторанта на баща ѝ.

В “Завинаги” Есма съкрушена и разбита напуска имението

След сдобряването и възобновяването на приятелството от младостта им, Къймет и Есма са в нов заговор. Сватите си говорят за едно момиче, завършило наскоро литература, което навремето, в ранните ученически години, е било първата любов на Осман. Вероятно се сещате накъде отива разговорът им, но точно тогава в конака влиза самият Осман. И настъпва катаклизъм…

Къймет си тръгва, а Есма се качва по стълбите. През отворената врата на една от стаите тя вижда най-големия си ужас: Осман целува Анастасия! И султанката побеснява. Зрителите на сериала са я виждали многократно на ръба на нервен срив, но не и във физическа саморазправа. Есма подгонва бягащата бавачка, застига я, започва да я души и скубе, забравила всякакви обноски. Господарката крещи, че няма да даде още един от синовете си на прислужница. Момичето е разбито и въпреки желанието на Осман да ѝ се извини от името на майка си, тя е много наранена. Отивайки си в тъмното сама и пеша, тя му казва, че между тях никога няма да се получи.

Адем застъпва на вахта при заспалия Умут, а Дилара му признава, че не излиза с момичетата Боран.

В “Завинаги”: Всичко в конака изглежда вълшебно, докато Есма не изключва отново

В конака Есма е яхнала метлата и изобщо не иска да се спре. И естествено, за създалата се ситуация е виновна слугинята, а Осман е станал апетитна хапка за нейната уста. Султанката нарича Анастасия лъжкиня и безсрамница, влязла в дома им уж да гледа децата, а впримчила с ласките си сина ѝ.

Дилара все пак отива на импровизирания концерт на групата на Мерт, която пее за тесен кръг от хора в неговия дом. Тя е очарователна, а той – впечатлен от нея.

Сюрея отива при усамотилия се в зимната градина Осман, който въпреки обидата, все още се притеснява за състоянието на майка си. Той не знае как Анастасия ще се справи с това, но Сюрея го окуражава.

Фикрет и Ипек обсъждат ситуацията в спалнята си. Той казва, че много му е трудно да приеме случващото се с майка му.

Адем прави видеовръзка с Гюнеш, която е във възторг от малкия Умут. Със своеобразен турски хумор тя отговаря на “обидения” Адем, че не му обръща нужното внимание, а възклицава единствено на сина му, с думите: Ай, като имаме сладкиш, няма да ядем бакла, я! За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Британската кралица Елизабет Втора е в траур поради кончината на близка…