НАЙ-НОВИ:

Довечера в “Завинаги” изкусителната Гьозде трайно кръжи около Фарук

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал “Завинаги” космополитната Сирен, майката на Бурджу, отново сътворява куп небивалици, а от тях едни се забавляват, а близките ѝ се срамуват.

Дългокраката красавица се е омъжила изключително неподходящо за слабоумен и с напомпани мускули младок, който освен да говори за фитнес и хранителни добавки, няма друга тема. Гарип и Бурджу са скандализирани от поредната издънка на Сирен и са в пълен шок. По стечение на обстоятелствата, когато Боач(новият съпруг) пристига, Осман е в дома на Гарип и подсмихвайки се под мустак, започва да пише СМС на Сюрея, за да ѝ сподели за случващото се.

Пристигането на Гьозде в имението заедно с Фикрет, стресира сериозно Фарук, който усеща, че нещата стават сериозни и първоначално се опитва да се скрие в стаята си заради болестта, но в крайна сметка слиза в зимната градина, за да говори с изкусителката. Именно там Фарук разбира, че посещението ѝ никак не е случайно, защото Гьозде го шантажира, въпреки че започва с молба за работа, която уж ѝ е много необходима на този етап от живота ѝ. Ако не я получи обаче, тя заплашва, че ще разкаже на Сюрея за нощта, която те двамата са прекарали заедно, докато Фарук е издирвал изчезналата си съпруга.

Довечера в “Завинаги”: Ох, Фарук, какви ги забъркваш отново?

Есма и Сюрея никак не са доволни от появата на тази жена.

Фарук се обажда веднага на Акиф, за да му сподели за повторното влизане на Гьозде в живота му. Моли приятеля си за помощ.

В това време Сирен звъни по телефона на Есма, за да говорят по организацията на сватбата на децата си. Уж между другото тя съобщава, че новината за женитбата ѝ много е разстроила Гарип, тъй като той я изревнувал.

Гьозде продължава с масираната атака. Обажда се на Акиф, за да си определят среща. Това обаче се случва в дома му и Санем подслушва разговора. Тя си мисли, че съпругът ѝ ѝ изневерява, полудява и веднага звъни на Сюрея, за да я уведоми за случващото се и да декларира, че ще се разведе с Акиф, но първо ще го хване с любовницата му.

Сирен и Боач, който изкарва цялата серия с тениска и шорти, пристигат във фамилната крепост на Боран. Домакините трудно сдържат смеха си. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Емил Христов: „Всеки българин носи в себе си уважението и…