Довечера в „Завинаги“ змията Ипек нанася тежък удар на Сюрея и тя влиза в болница

Тази вечер в епизода от турския хитов сериал „Завинаги“ Ипек намира сигурен начин, с който здраво да разтърси жената, която въпреки всичко успя да стане съпруга на нейния любим.

Ипек прави мръсен номер на Сурея

Както и досега, Ипек винаги е нащрек що се отнася до интриги и подмолни действия и особено такива, касаещи Сюрея и които могат да ѝ навредят. Ипек продължава да рови като къртица около бившата връзка на Фарук и открива негова снимка от миналото с Бегюм. Естествено, че малката змия няма да остави този коз неизползван. Есма побеснява, виждайки как Ипек дава снимката на Сюрея.

Бременната жена получава кръвоизлив и я приемат в болница, където неин лекуващ лекар се оказва не някой друг, а Бегюм. Фарук не е на себе си както от случващото се със съпругата му, така и от факта, че точно Бегюм трябва да се грижи за нероденото му дете. Бебето е добре и неговите родители  дори чуват сърдечните му тонове. На Сюрея трябва да се направят няколко изследвания и за това време тя е необходимо да остане в болницата. Лекарката ѝ препоръчва да се пази от стрес и да си почива повече.

В дома на фамилия Боран става все по-трудно за всички да съжителстват

Истинска драма се разиграва в къщата, когато Фикрет разбира, че именно Ипек е причинината да се влоши състоянието на Сюрея. В разправията Фикрет едва се сдържа да не удари жена си, докато тя шикалкави насреща му.

Какво ще каже Есма султан на Бегюм, когато отива при нея, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)