Довечера в „Завинаги“ запалени до нажежаване страсти

Тази вечер в епизода на хитовия турски серил „Завинаги“ страстите са запалени до нажежаване, но страсти не от любов, а от ревност.

Бегюм разказва на Джан, че бащата на Емир иска да се запознае с него. До този момент никой от четиримата, в това число Сюрея и Фарук, не знаят и не свързват Джан със Сюрея, съответно и с Фарук. Но срещата е уговорена и ще се състои.

Сюрея е на ръба да избухне, защото Фарук получава ново съобщение от Бегюм за срещата с адвоката вечерта. В крайна сметка изнервеният Фарук разбира, че ще се видят четиримата.

Есма опитва да замаже положението с Бурджу, след като се държа ужасно с младото момиче само преди дни, карайки нея и сина си Осман да се откажат от продължаването на връзката си. Султанката пристига в дома на Гарип, където е дъщеря му и е дотолкова омекнала, че е неузнаваема. Нейната цел сега е да даде нов тласък на отношенията между младежите, за да откъсне мислите на Осман от Сюрея.

В “Завинаги”: Есма научава тайната на един от синовете си и… припада

В този момент обаче, в къщата си ненадейно се връща адвокатът и остава изумен, когато там вижда Есма. Налага се Бурджу да ги остави насаме.

Нови ексцесии се случват между Дилара и Адем, който побеснява от ярост, изпада в криза и младата жена разбира, че той е психично болен. Когато психоложката ѝ се обажда да разбере какво е състоянието на съпруга ѝ, на Дилара ѝ светла лампичката, че Адем не е ходил на лечение. Тя му заявява, че ако той не ходи на терапия, ще се разведе с него.

Ипек още не подозира какво ѝ готви Фикрет

Акиф явно вече е готов да признае пред света любовта си към Санем. Сътрудникът се опитва да каже на Фарук, но той самият има нужда да сподели с някого напрежението заради предстоящата среща.

И настъпва вечерта на истината. Конфузно в началото и огнедишащо в развръзката. Какво ще направи Фарук с Джан, гледайте епизода от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)