Довечера в „Завинаги“ Есма научава тайната на един от синовете си и… припада

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Есма припада, след като научава тайната на един от синовете си.

В снощната серия Фикрет остана да работи до късно в офиса. Чувствата на секретарката му Есра, които отдавна тлеят у нея, най-накрая получават отплата. След като многократно тя му засвидетелства безпрекословно внимание и отдаденост, след като няколко пъти му каза, че вкъщи никой не я чака, шефът ѝ я откарва до дома ѝ и остава там през нощта.

В дома на Боран султанката оформи нова интрига и то не с кого да е, а с малката Ада. Фикрет побеснява, когато вижда кошчето на бебето в стаята на Сюрея. Есма му удря шамар, а той вдига скандал, защото мисли, че майка му отново защитава Фарук. В крайна сметка момиченцето е върнато при Ипек.

Фикрет пак се доверява на Адем с единствената цел – да навреди на брат си. Той за кой ли път предава семейството си, а става ясно, че Адем иска своя дял от имението. Нов жесток удар за Есма, която едва сега научава, че недвижимият имот се води на фирмата им и Адем има пълното право на част от него.

Дневникът на Осман хвърля в ужас майка му. Есма прочита в него, че Осман е тайно влюбен в Сюрея и… припада. Нургюл се суети около господарката си и първата ѝ реакция след случилото се, е да се обади на синовете ѝ. Но султанката не желае. Стига дотам, че споделя с икономката си и станала вече нейна довереница, какво е открила в дневника.

Какво ще се случи в отношенията между Сюрея и Емир, след като двамата разговарят – гледайте в епизода от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)