Довечера в „Завинаги“ едно старо писмо изплува от миналото

Тази вечер в хитовия турски сериал „Завинаги“ се появява едно старо писмо от Февзи Боран. Рейхан пази някаква тайна.

Фарук отново е между чука и наковалнята. Той винаги е потънала в най-дълбоките води. Сега на дневен ред са все по влошаващите се отношения със съпругата му. Черните точки, които той натрупа в последно време, няма как да не се отразят на Сюрея. Все пак той се опитва да ѝ обясни отново, че тя е неговият живот и тя е човекът, който го е накарал да види грешките в миналото си. В същото време се обвинява, че не е могъл да бъде с Емир на екскурзията. Вечно всеопрощаващата Сюрея настоява той да се върне в къмпинга при детето си.

Голям бум предизвиква признанието на Санем и Акиф, че имат връзка.

В “Завинаги”: Комична ситуация като от популярна поредица вицове

Къймет, изпратена с тактическа насоченост от Есма, отива уж да помогне на сестра си да събере багажа си за преместването в новата къща. А всъщност е там, за да се оглежда, ослушва и да доносничи на султанката. Майката на Ипек открива писмо, написано от Февзи, в което се казва, че той е искал да признае Адем за свой законен син, но именно Рейхан е отказала това да се случи. Къймет взема писмото, но Рейхан го дърпа от ръцете ѝ и се затваря в стаята си.

Зрителите проследяват и отношенията между Фикрет и неговата секретарка. Колкото и да беше се отчаяла Есра, виждайки шефа си и съпругата му на вечеря в ресторанта, за никого не е тайна, че нейното влечение е доста силно. Тя отива на работа в неделя и там я заварва Фикрет, който я кани в неговия кабинет.

Есма от “Завинаги” претърпява коренна промяна – тя се влюбва!

Смекчават острите си ъгли и Гарип и Есма. Адвокатът иска двамата да се видят в къщата, която той е построил за тях като млад.

Какви признания прави приятелка на Бурджу пред Осман, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)