Довечера в „Завинаги“ всички ровят като къртици, търсещи да изкопаят истината за Емир

Тази вечер в епизода от турския хитов сериал „Завинаги“ заинтересовани и не чак дотам от историята на Емир продължават да ровят и да разпитват за миналото на майка му Бегюм.

Освен Есма, която си е наумила да направи ДНК тест на момчето и на Фарук, таящ надеждата, че Емир не е негов син, особено заинтересована от историята се явява и снахата Ипек. Тя продължава да рови в миналото на семейство Боран, за да разкрие точно какво всички крият от нея.

Дон Жуан или просто – Йозджан Дениз – не само популярен актьор, но и изключително успешен певец

Фарук е недоволен, че Емир и Сюрея прекарват голяма част от времето си заедно. Той всячески се опитва да предпази съпругата си от научаването на истината. В същото време, Фарук прочита личната карта на детето и мислите му го връщат 10 години назад в спомените му с Бегюм. В него се прокрадва надеждата, че в крайна сметка Емир може да е от някой любовник на бившата му жена.

А Бегюм е страшно разтревожена за сина си. Постоянно разпитва Пелин за него и как той прекарва времето си без нея. Когато научва от приятелката си, че момчето дори е спало една нощ в имението, тя се разстройва неимоверно много.

Идва денят, в който изписват Бегюм от болницата и тя гушва сина си. Той ѝ споделя за посещението си при семейство Боран и обрисува Фарук като много странен мъж.

Адем и Дилара се разделят. Тя е отчаяна от развитието на връзката им. Изобщо не може и да си представи, че е използвана от незаконния син на Боран, целящ само и единствено да навреди на семейството, което обвинява, че му е отнело полагащото му се.

Вижте и чуйте Фарук и Сюрея от “Завинаги” извън теленовелата (ВИДЕО)

Какво още се случва в епизода,гледайте от 20 часа по бТВ.

 


image0 (9K)