Довечера в „Завинаги“: На Бегюм ѝ е бедна фантазията какво ѝ готви семейство Боран

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ войната между Фарук и Джан стига до картечен огън, който рефлектира върху Бегюм.

Сюрея се скарва със съпруга си заради отношението му към адвоката и двамата си тръгват от вечерята. Бегюм е крайно разочарована, защото явно ѝ се иска и в нейния живот да се случат хубави неща, а разбира, че с Фарук никак няма да ѝ е лесно.

Фикрет моли Eсма да вразуми брат му да не продава имоти и да попречи на сделките. Султанката търси отговор от Фарук защо се налагат тези действия. Той ѝ разказва за вечерята с Бегюм и с приятеля ѝ.

Дилара прави признания на Адем, че е минала през почти същото като дете, над което родителите са оказвали физическо насилие. И тя е категорична, че няма да позволи това да ѝ се случва отново.

Сюрея е смазана от факта, че повече не може да се грижи за малката Ада, тъй като Ипек вече е обсебила детето и се прави на истинска майка.

Драмата за Бегюм става все по-голяма. Есма преминава в акция. Тя заплашва лекарката, че ако не се раздели с новия си приятел, ще заведе дело за попечителство на Емир. Бегюм с ужас споделя с Джан за надвисналата над нея и сина ѝ заплаха. Адвокатът веднага предприема действия, за да парира семейство Боран. Той отива при Фарук и го обвинява, че тормози беззащитна жена. Фарук скача срещу него и го удря, а ответната реакция на адвоката е твърде интересна.

Какво решение е взел Джан, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)