НАЙ-НОВИ:

Довечера в “Безмилостен град”: Ще успеят ли двете манипулаторки да съблазнят важните за тях мъже?

Тази вечер в епизода от “Безмилостен град” двете манипулаторки в сериала правят опити да съблазнят важните за тях мъже, но и двете се провалят.

Шениз решава да използва женски хитрости, за да съблазни Агях, но той отива да спи в другата стая.

Джерен се опитва да убеди Дженк да бъде с нея, но не успява. Джерен не може да понесе, че Дженк е влюбен до болка в Джемре. Тя отива в стаята на Недим и му се изповядва, че братовчед му не я иска, а тя е бременна от него. Камерата записва целия ѝ разказ.

Агях е в сиропиталището и вижда как Джемре си играе с децата и ѝ прави клип, който по-късно показва на майка ѝ, опитвайки се по този начин да се извини на Сехер. Господарят казва, че ако момичето се държи прилично и не идва в дома им, той ще я пази.

Дженк споделя с Недим плана на Джемре да го спасят.

Шениз извежда Недим и го закарва в сиропиталището, където той, неподозирайки нищо, се забавлява с малките. Джемре го вижда, а Шениз я предупреждава да стои на повече от 50 метра от него. Хитрата лисица ѝ казва, че именно Недим е предал Джемре и Дженк и така е развалил плана им.

Дженк пуска записа от камерата, но на таблета не се появява нищо. Джемре го упреква, че пак не е успял.

Шениз изтъква, че Джемре е победена и то чрез Недим.

Джерен научава, че Дамла организира прощално парти за брат си.

Шениз шантажира Джемре чрез записа от камерата. Сехер подслушва този разговор.

Шениз пристига в хотела при сина си и докато той спи, тя минава зад парапета на балкона. Дженк се събужда и вижда майка си готова да се самоубие. Младият мъж се разплаква, молейки я да не скача, но Шениз продължава с манипулацията си.

Сехер намира сейфа на Шениз, но не може да го отвори. В това време се появява Агях, за да вземе нещо от семейната спалня. Сехер се скрива. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Кристиан Николов, подсъдим за катастрофата, при която загина журналистът Милен…