Довечера в „Безмилостен град“ Недим е откаран по спешност в болница

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Дженк става свидетел как Джерен говори на Недим, че Джемре го харесва. Господарският син предупреждава момичето, че ако я види още веднъж да се държи толкова зле с Недим, ще се разправя лично с него.

Джемре се обажда на Дживан и разбира, че нещо се е случило с Недим. Болният получава криза и е закаран в болница и сестрата отива да го види.

Джерен съобщава на Дженк, че Недим е припаднал и белите му дробове са увредени. Дженк е бесен, отблъсква бременната и ѝ казва да се разкара, въпреки опитите ѝ да се оправдае. Сехер вижда разигралата се сцена.

Недим се свестява, вижда Джемре до себе си, но още е объркан от думите на Джерен. Агях влиза в стаята и гони Джемре. Джерен разиграва нова сценка, като се прави, че получава криза, и обвинява сестра си за нея.

В “Безмилостен град” става ясно защо Шениз иска Недим мъртъв

Агях взема крути мерки: издава ограничителна заповед за Джемре, уволнява Дживан и изпраща Дженк обратно в Америка.

Дамла грабва ключовете от новия шофьор в имението и тръгва заедно с Дживан.

Шениз се опитва да убеди Агях, че Джемре се е обърнала срещу Джерен и си е набелязала Дженк. Агях не вярва, че сестрата прави всичко за пари. Шениз иска позволение от съпруга си да унищожи Джемре.

Сехер моли двете си дъщери да сложат край на скандалите си. Джерен подава ръка на сестра си. Джемре се съгласява, при условие че по-малката ѝ разкаже какви ги върши с Недим.

След като научава, че има издадена ограничителна заповед срещу нея, Джемре заявява, че вече не е дъщеря на Сехер, и я праща да върви при Джерен.

 

 

 

 


image0 (9K)