НАЙ-НОВИ:

Довечера във “Влад” Матей чува как майка му обвинява Щефан за убийството на Адриан

Тази вечер в епизода от хитовия румънски сериал “Влад” инженерът се среща с Лео, който иска да говорят за Адриан и за затвора, но бившият затворник отказва.

Лео го хваща и се опитва да го удари, но Чезар вади нож и заплашва Лео с убийство. Малка мафиотска сценка: Хората на Лео се опитват да хванат Инженера, но целият квартал се намесва в защита на Чезар.

Елиза и Влад посещават Мария. Тя се радва на малкия и казва на Елиза, че това можеше да бъде нейният дом. Матей харесва много дърводелството и започва да се обучава при Петре, който пък му подарява инструментите на Адриан. Влад моли Петре да научи и него на занаят.

Мария показва на Елиза пръстена, който е дала на Адриан, за да го подари на годеницата си. Елиза се натъжава. Старата допълва, че ако Адриан е жив, няма да му даде този пръстен отново.

Адриан признава на майка си, че иска Елиза да страда.

Запознайте се със сексапилния актьор от “Влад”, който събира все повече зрители всяка вечер

Елиза моли Матей да не казва на Щефан къде са ходили. Момчето е много щастливо от посещението в къщата на Адриан и благодари на Влад за това, като изявява желание той отново отново да го заведе там. Влад пита Елиза дали ще му прости. Тя отговаря, че вече му е простила, защото винаги ѝ е помагал.

Барбо и Мики са в казиното. Тя споделя, че Влад още обича Елиза и иска да му попречат да провали плановете си заради нея.

Влад обещава на Елиза, че никъде няма да ходи. Когато има нужда от него, той ще е до нея. Елиза вижда как в кафенето влизат Щефан и Карла. Двамата сядат на една маса долу. Карла флиртува открито с Щефан, Елиза се чувства наранена. Става и си тръгва, като моли Влад да не върви след нея. Той я настига, а Елиза му споделя, че Щефан е имал и други афери. Прегръща Влад.

Карла си свършва работата така, както беше планирано.

Влад търси къде е Чезар, но старият мафиот не си вдига телефона. Тибо и хората му го следят.

Петре е много доволен от Матей. Мечтае да научи момчето да владее занаята, както е направил с Ади. Разван се ядосва на приказките на баща си и се прибира в стаята си. Отваря пакета, който му е дал Чезар, и намира книги.

Влад изисква от Щефан да не работят по новия проект с Лео, иначе сделката отпада. Лео подслушва разговора им чрез каската, поставена на бюрото на Щефан. Лео се надява на защита от Щефан, но той мълчи.

Разван казва на майка си, че се е отказал да напише статията. Мария му отговаря, че те знаят истината и тя скоро ще излезе наяве.

Елиза отново гледа записа.

Защо някои сутрини на истинския Адриан от “Влад” започват малко трудно?

Лео забелязва, че Влад цепи картите с кутрето си, както го прави Чезар. Разпорежда се на Тибо да хванат Инженера. Чезар тръгва с хората на Тибо.

Лео заявява на Влад, че е хванал Чезар и че ще го накаже. Иска да го придружи. Щефан се прибира вкъщи и търси флашката със записа.

Лео разпитва Чезар пред Влад. Позволява си да удари стария и насочва пистолет срещу него. Настоява Влад да даде заповед да изпълни присъдата. Влад казва на Лео да стреля.

Елиза пита мъжа си дали търси флашката.

Чезар иска да разкаже една история на Лео, преди да стреля по него. Изведнъж Чезар се освобождава, а хората му вадят пистолети. Влад и Тиби насочват оръжие към Инженера. Чезар събира хората си и си тръгва. Лео беснее, чудейки се какво се случва.

Елиза отказва да даде флашката. Матей се намесва.

Чезар се обажда на Влад и го успокоява, че така е трябвало да стане. Влад пита Тиби дали може да му вярва. Тибор отговаря положително.

Елиза упреква Щефан, че е убил Адриан. Матей чува това и бяга, като взима флашката със себе си. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Датата и месецът на раждане определят характеристиките на личността на…