НАЙ-НОВИ:

Довечера в “Безмилостен град” Шениз гони семейството на Сехер

Тази вечер в 11 епизод от премиерния за българския ефир турски сериал “Безмилостен град”, Шениз гони семейството на Сехер от работа и от пристройката на господарската къща.

Джемре и Дженк пристигат прегърнати в участъка, а Сехер и Джерен ги виждат.

Полицаите разпитват Дживан и искат да знаят дали Агях Карачай му е дал забранените субстанции, които са открили. Дживан се опитва да им обясни, че е бил един от шофьорите на приятелките на Дамла, но според полицията такъв мъж не съществува.

Джерен държи сметка на сестра си, задето са дошли заедно с Дженк.

Шениз гони семейството на Сехер от работа и от пристройката, където живеят.

В  “Безмилостен град” е истинско изпитание за зрителите да следват събитията

Сехер вдига скандал на Шениз и на Дамла. Шениз вече е изхвърлила багажа на Сехер. Дамла моли майка си да не бъде толкова безмилостна. Недим иска Джемре да дойде при него. Шениз заплашва инвалида, че ще го накара да забрави медицинската сестра. Заповядва на Нуртен да го заключи в стаята му.

Джемре не може да намери хотел за семейството си. Джерен се обажда на Дженк. Той ѝ обещава да изпрати хора да ги приберат. Когато шофьорът му пристига, Джемре отказва да се качи в колата.

Нериман се радва, че Дженк ще ги настани в луксозен хотел. Дженк се разпорежда никой да не напуска стаята.

Дженк опитва да убеди баща си, че Дживан го е предал и иска да го натопи за наркотиците, но Агях отказва да повярва в това. Агях дава заповед да намерят Фетхи.

Съдът е решил Дживан да остане затвора.

Джемре иска обяснение от баба си защо Нериман я е измамила. Момичето заявява, че вече е обезчестено от Дженк. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Българските любители на теленовелите все повече отчитат добрите качества на…