НАЙ-НОВИ:

Довечера в “Безмилостен град” Агях вижда запис как жена му тормози болния

Тази вечер в турския сериал “Безмилостен град” Агях и адвокатите му задържат виновниците за инцидента с Дживан. Младежът е освободен. Агях му благодари, че не го е наклеветил в полицията и е постъпил като мъж.

Агях моли всички отново да се върнат да работят за него. Кара Шениз да им се извини. Тя е много ядосана от това, но не може да направи нищо.

Джемре опитва да си изясни какво цели Джерен. Двете отново се карат.

Премиера на най-добрия турски сериал за 2020 година

Джерен влиза в стаята на Дамла. Възхитена е от козметиката и гардероба на богаташката дъщеря. Дамла се прибира и вижда как момичето пробва тоалетите ѝ. Включва си телефона и излъчва всичко в интернет. Джерен я моли да го изтрие.

Агях обмисля да предаде бизнеса на наследника си.

Дамла настоява Дживан да ѝ благодари, задето го е спасила със селфито. Младежът ѝ припомня, че са го пребили и е влязъл в затвора заради нея.

Джемре имитира Шениз как се извинява.

Агях се опитва да се сдобри с жена си. Тя се чувства унизена, защото се е почувствала слаба.

Джемре казва на Агях, че Дженк я е измамил. Разказва им историята с фалшивото предложение за работа и допълва, че е счупила бутилка от шампанско в главата му, защото ѝ е посегнал.

Джемре отива при Недим и открива следи от насилие. Инвалидът не смее да каже кой го е тормозил.

Агях заповядва на сина си да стои далеч от Джемре. Дженк отговаря, че е целунал момичето.

Джемре показва запис как Шениз тормози болния. Агях е втрещен, но защитава жена си. Кара Джемре да се извини на Шениз, а тя отказва. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Над 650 младежи са взели участие в дейностите на ММЦ…