НАЙ-НОВИ:

Димитър Димитров: Задачата ни е да сме в топ 6

Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо беше видимо облекчен след трудния успех с 2:0 срещу състава на Царско село в последния 20-ти кръг от есенния дял на efbet Лига. Той обаче подчерта, че се надява да бъдат извършени определени промени в състава през зимата, за да може да се бъде достигната целта на клуба – място в топ 6.

„Изключително важен мач за нас, особено от психологическа гледна точка. Спечелихме повече с опит и рутина, отколкото с нещо друго. Царско село имат отлични изпълнители, добри чужденци и не беше лесно да се справим с тях в нападение“, започна треньорът на Берое.

„Трябва ни подсилване във всички линии. Ще се опитаме да направим някои промени, но през зимния трансферен прозорец това ще е трудно. Мартин Камбуров е феномен, но фактът, че на почти 40 години е най-добрият ни играч не говори за висока класа на състава като цяло. Ще се опитаме да намерим опции през зимата“.

„Задачата ни е да сме в топ 6. Искаме да изградим хомогенен състав с достатъчно широчина и достатъчно опции“, завърши Херо. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Бранителят на Берое Иван Бандаловски иска да напусне клуба от…