НАЙ-НОВИ:

Джордж Клуни с приказната Амал и тъща си мина по червения килим

Джордж Клуни представи новия си филм „Suburbicon” в Лос Анджелис. 56-годишният актьор и режисьор мина по червения килим в компанията на красивата си съпруга Амал и на тъщата си с ливанска кръв Бария.

[ad id=”225664″]

За пореден път съпругата на холивудската звезда показа, че е в зашеметяваща форма след раждането на близнаците им Александър и Ела. Тя беше избрала ефирна рокля в бяло и синьо. Бляскавата й визия бе допълнена от големи диамантени обеци.

Джордж Клуни покани тъща си за премиерата. Ливанката Бария показа, че именно от нея Амал е наследила чара и стила си.
[ad id=”255238″]

Новата продукция на Клуни, по сценарий, писан съвместно с братята Коен, имаше премиера в Лос Анджелис. Сюжетът е напълно в стила на Коен и включва смесица от похот, алчност и глупост, предадени през погледа на сина на главния герой.

56-годишният Клуни посочва, че е искал да покаже Америка без розови краски, тъй като периодът често е представян като златно време на благоденствие и надежди, особено от Холивуд.
Той припомня, че всъщност човек е можел да си намери добра работа, да живее в хубав квартал и да създаде семейство, стига да е бял, иначе нещата са били много по-грозни.
Източник:dariknews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Въпреки, че сме на трето място по количество валежи през…