НАЙ-НОВИ:

Джоли за раздялата с Пит: Беше заради благополучието на децата

Холивудската актриса Анджелина Джоли разкри истинската причина за развода си с Брад Пит. В интервю за списание Vogue тя обяснява, че решението й да направи тази стъпка е свързано с благополучието на децата й.

Според Джоли, постъпката й е била правилна.

След раздялата тя реши да запази мълчание, заради което децата й са прочели много лъжи в медиите. „Някои хора се възползваха от мълчанието ми и децата ми прочетоха лъжи за себе си в медиите. Но аз им напомням, че те знаят своята истина и мислят с главите си”, коментира актрисата.

Тя добавя, че децата й са „много смели и силни млади хора”.

Брад Пит и Анджелина Джоли се ожениха през 2014 г. Двойката има шест деца, три от които осиновени. Две години след сватбата обаче Джоли подаде молба за развод заради несъгласие с възпитателните методи на съпруга си.

Според някои слухове, повод за раздялата им е станал скандал в частния самолет на семейството, по време на който пияният актьор ударил най-големия си син Мадокс. Информацията обаче не бе потвърдена.

Между другото, Брат Пит е споделял, че до развода се е стигнало по негова вина. Актьорът не спирал да се налива с алкохол, което едва не му коства правата над 6-те му деца.

Blitz.bg Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Източноевропейците, работещи в месопреработвателната промишленост в Германия, печелят много по-малко…