Джени Суши: Справедливо е Пулев да остане без лиценз

Председателят на спортната комисия, която изслушва Кубрат Пулев-Кобрата не позволи на адвокатката му да разпита напълно Джени Суши, тъй като въпросите към нея не са релевантни към спортния характер на изслушването и могат да я дискредитират, а това не е съд. Суши се възползва от правото си да не отговаря на въпроси, които вероятно я поставяха в лоша светлина.

Суши потвърди, че е пила алкохол вечерта на мача с Дину, когато Пулев я целуна и за която тя казва, че е била нежелана. „Пих само половин чаша“, каза тя и допълни, че била отвратена от действията

на нашия боксьор. На въпроса дали тя е питала Пулев много преди мача дали ще празнуват заедно, Суши отговори, че не си спомня. „Нямам журналистическо образование, но отскоро имам спортни материали, публикувани във „Вегас спортс дейли“, каза тя и потвърди, че е имала акредитация за двубоя.

Пулев обясни, че Джени Суши или Ривало, както е истинското й име, стигнала до съблекалнята му, за га го интервюира, но той още бил едновременно в еуфория, но и изпитвал болка от контузията и не искал да бъде интервюиран, но се съгласил на няколко въпроса. Журналистката му задала няколко въпроса и тогава Пулев, изпълнен с емоции от самия мач и от желание да спре интервюто, я целунал.
Буквално минути преди изслушването за целувката с Джени Суши или Равало Кубрат Пулев каза пред NOVA, че винаги е готов за всякакви битки и че не се притеснява, защото смята да каже истината. „Няма друга защитна теза от това да кажа истината“, категоричен беше боксьорът. „Съжалявам за действията си, те бяха подбудени от съвсем естествени причини“, допълни той.

Джени Суши вероятно отново ще заяви, че българинът не е получил нейното разрешение за въпросната целувка, която беше запечатана в ефир, след като тя взе интервю от нашия боксьор след мача му с Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния.

Целувката стана по-гледана и по-коментирана

от самия боксов двубой. След това калифорнийската спортна комисия замрази боксовия лиценз на Пулев и сега той трябва да се бори за възстановяването им – битка, която спря победния му път, точно когато той стъпи на най-големия пазар в света – Америка.
В първите часове след интервюто последваха критични коментари във всички големи световни медии. Остро реагираха и от “Вегас спортс дейли” – изданието, за което работи Равало, определяйки целувката като “насилствена”. Пулев отговори с изявление в социалните мрежи, където написа, че целувката била приятелски жест в резултат на емоциите след мача. “Ние се познаваме с нея, тя ми е като приятел и човек, който и преди, и след мача беше след нас. Тя самата се присъедини към нашата компания в лобито на хотела.”, каза Пулев в ефира на NOVA.
В последните дни в много медии се появи твърдението, че Джени Суши е поискала от Пулев 600 000 долара, но той категорично отрече да е влизал в преговори за пари с нея или нейни представители.
Изслушването на Пулев е точка 4 в днешния дневен ред на спортната комисия в Калифорния. „Очаквам комисията, като една американска институция, да се отнесе справедливо към случая“, заяви също Пулев.
Другият фронт, на който трябва да се бори Пулев е атаката от щаба на Дину, който иска анулиране на мача от март и отнемане на победата на българина, като мачът да се преиграе в България.

Източник – BG VOICE


image0 (9K)