Деси Цонева бременна от 20-години по-възрастния си любовник

Телевизионната водеща Десислава Цонева потвърди слуховете, че очаква второ дете. Бременната в четвъртия месец Деси сподели снимка с наедряло коремче в Instagram.

Дъщерята на покойния Димитър Цонев вече приема поздравления за щастливото събитие, като признава, че от суеверие е крила бременността си в първите месеци.

Бащата е издателят Явор Стефанов, който е с 20 години по-възрастен от 36-годишната Десислава. Двамата са заедно от 2 години, а миналия октомври се сгодиха. Тя твърди, че Стефанов я извадил от депресията след смъртта на баща й и върнал усмивката на лицето й, пише ежедневник. В интервюта Цонева е заявявала, че синът й Янчо и майка й Марианамного харесват Явор. „Някой път даже си мисля, че тати ми го е пратил, за да ме види щастлива отново, след като ни остави. След смъртта му бях ужасно нещастна и начинът, по който живеех, не променяше това.Явор ме и звади от тази депресия и отново мога да кажа с ръка на сърцето, че съм истински щастлива и вярвам само в хубави неща. Върнах си този силен позитивизъм, който винаги съм имала“, разкрива дъщерята на Димитър Цонев.

От самото начало тя заживяла в неговия апартамент заедно с дъщерите му от неговата предишна връзка, която приключила преди две години и половина.

Бизнесменът е основния издател на учебници в България – той е собственик на издателствата „Анубис” и „Булвест 2000”, има и печатница.

Според запознати 55-годишният бизнесмен се разбирал добре със сина на Цонева и се стараел да му угажда, за да впечатли половинката си.


image0 (9K)