НАЙ-НОВИ:

По десет бона шарят ВИП маниачки да им режат носовете

От 6 до 10 бона броят родните звезди за ринопластика, или по-просто казано-операцията на носа.

Последната ВИП ринопластика, която обиколи медийното пространство, е тази на Джулиана Гани. Тя се подлага за трети път на тежката операция. След като през март миналата година пипна нослето за втори път предни Джулиана Гани се похвали се интервенция номер 3. Джулката не крие промените по себе си, дори напротив. Малко след възстановяването показа ремонтирания сетивен орган, с което извини отсъствието си от социалните мрежи в последно време.

Не толкова открита за личния си живот е певицата Десислава. Никой не е заподозря за промяна във външния й вид, докато известен пластичен хирург от Истанбул не се похвали с нейна снимка в личния си профил в Instagram, споделяйки, че Деси е била негов пациент. Никой не бе забелязал промяната в обонятелния орган на певицата за разлика от този на фолк звездата Преслава.

Преси отряза голяма част от носа си, с което лицето й придоби напълно нов облик. Наред с одобрението на феновете певицата понесе и много критики за решението си. Преслава обясни на феновете си, че интервенцията е била наложителна, тъй като имала здравословен проблем.

Подобно на певицата и бившата министърка на туризма Николина Ангелкова се подложена на тежка оперативна намеса заради здравословен проблем и изненада с новата си визия преди повече от месец. Операция на носна преграда се прави когато дегенеративни изменения предизвикват много затруднено дишане.

На зряла възраст на подобна операция се подложи певицата Силвия Кацарова. Фрапираща промяна се забелязва при фолк певицата Лидия след ринопластиката, на която девойката се подложи миналата зима. Едва 18-годишна тя легна под ножа в името на красотата.

Ирен Онтева също се подвежда по модата на малките изящни нослета. Топмоделът смени визията си преди няколко месеца изглежда чудесно с нов нос с перфектна симетрия, пише „Телеграф“.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Египетското приключение на Андреа приключи и сега бившата половинка на…