НАЙ-НОВИ:

Ден за щедрост, любов и алтруизъм

07.06.20  Общата задача през деня е да се поддържа справедливост в проявения мир

Продължава да влияе квадратурата на Слънцето с Марс, което ни прави чувствителни към критика и забележки, лесна раздразнителност и избухливост. Не влизайте в пререкания с никого, имайте засилен самоконтрол. Бъдете внимателни, когато пресичате улицата или шофирате, при работа с режещи инструменти, оръжие, механизми, химикали. Засилва се възможността за злополуки и инциденти.

Луната е в знак Козирог до 03:55ч на 9 юни

Изостря се чувството за чест, дълг, отговорност, самодисциплина, намалява емоционалния тонус, хората стават по-сдържани. Вниманието вече е насочено повече към материалната страна на въпроса. Подходящо време за действия изискващи точен разчет, както и всяко нещо да бъде поставено на мястото си. Емоциите са затормозени. Неудачно време за признание в любов. Общуването с по-старото поколение е затруднено.

Подходящо време за епилация, рязане на нокти и маникюр, за пилинг и грижа за кожата – подхранващи маски и подмладяващи процедури. Маските от глина са полезни.

Уязвими са костите, коленете, жлъчен мехур, черен дроб, кожата. Отложете посещението при зъболекар освен, ако не ви е спешен проблема.

Продължава 16 лунен ден до 22:59ч на 7 юни (от 21:57ч на 6 юни)

Ден на хармония и равновесие между физическото и тънкото тела. При всякакви ситуации е необходимо да има спокойствие и уравновесеност, да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма. Повечето хора чувстват енергиен спад. Никой няма вече сили за спорове и скандали. След напрежението, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Не започвайте да изяснявате отношения. Обърнете внимание на децата.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба.  Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, да се нахранят гладните животни и птици.

Не е подходящо за подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:59ч на 7 юни

19 слънчев ден – Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Денят не подхожда за веселие. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Добре е да се започне лечение. Благоприятно е за индивидуална работа, както и работа по къщата.

Не лъжете. Не проявявайте злоба нито в мислите, нито в думите си. Не бъдете цинични. Не оскърбявайте и не обиждайте никого. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Днес православната църква празнува един от големите си празници -…