НАЙ-НОВИ:

ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД постави метална кутия за предложенията на гражданите

След като бе запалена предизборната палатка на ПП “Движение Нашият град”(Виж тук) в Стара Загора и изгоря тетрадката с идеи на граждани кои проблеми на Стара Загора и как да се решат, вече е поставена метална кутия.

Продължават нетрадиционните решения на Движението. Тяхната е единствената палатка, в която няма дежурен. Стените й са облицовани с интересни анекдоти и вицове, защото доброто настроение ражда и добри идеи. Кандидатите за общински съветници на “НАШИЯТ ГРАД” не агитират – ясно е, че всеки, който живее в общината се вълнува как ще се развива тя – не е нужна агитация, а вслушване в задачите, които максимално широк кръг старозагорци, искат да бъдат решени.

Листата на “Движение Нашият град” е абсолютно гражданска и непартийна – хората в нея са обединени само от едно – имат своя кауза, желание и сили да я отстояват в местната власт. Следователно техни съмишленици са всички хора с идеи за нещо добро.

Затова и ЗАРАТА ще им помогне. От утре – 9 октомври, въвеждаме рубриката “От палатката”. В нея ще четете всички предложения и идеи, пуснати в металната кутия в палатката на ПП “Движение Нашият град” от предходния ден.

Дали рубриката ни ще е умна, весела, тъжна, или безсмислена – зависи от вас, граждани. Няма как да не е огледало на нивото и стремежите на старозагорци. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 13 октомври 2019 г. от 10.00 часа в Профилирана…