НАЙ-НОВИ:

Двама старозагорски пожарникари с професионална и мъжкарска постъпка!

Началникът на Регионалната дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” комисар Стоян Колев съобщи за изразена официална благодарност към служители на ПБЗН-Стара Загора от техни колеги от Нова Загора.

В писмо, подписано от комисар Владимир Демирев, директор на ПБЗН-Сливен, се казва, че гл. инсп. Злати Дрянов – началник на сектор ПКД и инсп. Ивайло Илиев от старозагорската РД са помогнали на колегите си от Нова Загора, проявявайки инициативност и висок професионализъм при ликвидиране на пожар в село Новоселец, община Нова Загора, на 15 септември. В допълнение, се казва още в писмото, пожарникарите от Стара Загора са отказали да оповестят имената си с мотива, че не това е важно, а да се окаже навременна помощ. При проучване обаче, колегите им са разбрали кои всъщност са им дали сериозно рамо.

А шефът на сърцатите огнеборци – комисар Стоян Колев, ги поздравява с думите: Гл.инсп. Злати Дрянов и инсп. Ивайло Илиев – професионална и мъжкарска постъпка!

И уточни за ЗАРАТА, че той и всички други колеги точно тогава са гасили големия пожар до селата Полски градец и Мъдрец. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
След 27 септември в района на Нагорни Карабах се разяриха…