Двама братя пребиха мъж с бухалки, като единият си счупи ръката

Екшън като във филм се разигра в Кресна, след като двамата братя Росен и Васил Стоянови биха с бухалки 28-годишния си съгражданин Евгени Врабски.

Мелето станало малко след 19 ч. на автомивка на главен път Е-79, непосредствено до бензиностанция, предаде struma.bg.

[ad id=“225664″]

Тримата мъже имали среща. Докато си говорели, Росен и Васил започнали да налагат Евгени, където сварят. Единият брат не се задоволил да го бие с голи ръце и извадил бухалка от лекия автомобил. След побоя братята се качили в Крайслера на Васил и избягали в неизвестна посока.

[ad id=“263680″]

Няколко часа по-късно пребитият Е. Врабски е потърсил лекарска помощ в спешното със силни болки в главата и гръдния кош. Медиците го препратили към специалистите в санданската болница. Направени са му рентгенови снимки и обстойни медицински изследвания. Въпреки хематомите по главата и тялото му Евгени е освободен за домашно лечение.

[ad id=“236999″]

По време на боя Росен Стоянов също е наранил ръката си и е потърсил лекарска помощ в санданската болница. Рентгеновата снимка показала, че има счупване на костта на дясната китка, но въпреки това мъжът напуснал болничното заведение по свое желание.

Заради екшъна в събота ул. “Ново село” в Кресна беше почерняла от полиция, направен е оглед на дома, където живеят двамата братя побойници, но не са открити. Росен и Васил Стоянови нямат до момента криминални досиета в полицията. Кое ги е накарало да действат така агресивно, тепърва следствието ще установява. Двамата се укриват повече от денонощие от органите на реда и все още се издирват. За случая е уведомен и дежурният прокурор.

[ad id=“225664″]

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 311.


image0 (9K)