НАЙ-НОВИ:

Да намериш сродната си душа с помощта на… изкуствен интелект

Приложения за запознанства ще използват изкуствен интелект, за да ви насочат къде да отидете и какво да кажете на първата си среща. Те също така ще ви помогнат да намерите партньор, който прилича на любимия ви актьор, предаде Франс прес, съобщава Дарик.

Доскоро предназначените за смартфони приложения за запознанства оставяха потребителите сами да направят своя избор – като Tinder, който позволява в реално време да бъдат показани снимки на потенциални партньори.

За да се избегне дългото безплодно търсене, секторът се обръща към изкуствения интелект. За това свидетелстват представените на технологичната конференция “Уеб съмит” в Лисабон най-нови приложения за запознанства.

Сайтът за запознанства e Harmony съобщи, че благодарение на изкуствения интелект ще може скоро потребителите да бъдат окуражени да поканят някого на среща, след като известно време са си чатили.

“Има много разговори посредством приложенията за запознанства, но срещите са малко”, заяви на конференцията изпълнителният директор на компанията Harmony Грант Лангстън. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Тежка катастрофа стана на улица "Славянска" в Русе днес следобед.…