НАЙ-НОВИ:

Гръцки журналист с недостойни думи срещу България

Гръцки журналист и вицепрезидент на гръцката телевизия Алфа Димос Верикиос в 15-минутен анализ тази сутрин в предаването happy day обвини България в заговор с останалите Балкански държави, че иска да съсипе преговорите за името Македония.

[ad id=”225664″]

Той призова гръцкото външно министерство и гръцките институции незабавно да се самосезират и да изпратят протестна нота заради отношението на България и Албания относно желанието им да превземат и църквата.

Повече от 15 минути с неприличен тон и недостойни думи, на фона на кадри от посещението на Президента на Република България в БЮРМ, заяви “че това е премиерът на България – Борисов, бодигардът, мутрата и прочие, който искал да превземе гръцката църква и има пъклен план заедно с Албания, Сърбия и Турция да съсипят преговорите между Атина и Скопие относно името “Македония”. По време на целият му коментар не спират кадрите от посещението на президента, наричан премиер, пише 24 часа.

[ad id=”236999″]

На кадрите, в които Президента поднася златни подаръци на монаси, журналиста коментира: “Виждате ли как дава на поповете златни накити, за да ги подкупва. Затова Борисов толкова често се вижда с Ердоган”, като дадоха кадри от посещението му за откриването на “Златната църква” в Истанбул, но кадърът залепнал. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Бойко Борисов пожелава бързо оздравяване на своя колега Планираното за…