Грижовният Годжи пътува 260 км всяка нощ до Криводол, за да се грижи за майка си

Георги Милчев-Годжи се оказа най-преданият син на света- почти всяка нощ- след записа на „Шоуто на Слави”, поема към Криводол, където живее майка му Цеца.

Съседите са във възторг от синовната грижовност на известния басист, който бие над 260 километра в двете посоки, за да е близко до майка си Цветана Тодорова, дългодишен шеф на Социално подпомагане.

Като местната знаменитост и „Почетен гражданин на Криводол” Георги Милчев не отказва снимки на роднини и познати в непринудена обстановка край бащината къща. Хубавата Ани Иванова, която работи в магазин във Враца, направи фурор във Фейсбук, качвайки своя снимка с музиканта, направена преди ден в Криводол.

Младата жена често отскача до градчето, където живее баба й, но радостта й е огромна, че за първи път успява да се увековечи на кадро с известния музикант. Под снимката, където двамата са прегърнати, е написала: „С комшията!!!”.

„Еее, кой е този до теб?”, не липсват и зевзешки коментари под снимката, която събра рекордните 216 лайка само за 2 часа.

Годжи зачести посещенията при майка си, откакто баща му Милчо почина в края на 2012г. Загубвайки татко си, той си дава сметка, че всичко в своя живот дължи на родителите си, и затова отделя повече време на мама.

Милчев смята, че родителите заслужават да усещат благодарността на децата си във всеки момент. Майката на Годжи е от Враца, но се задомява в Криводол, който става неин втори дом.

Годжи пък признава, че усеща тъга, когато е там, гледайки отрудените хора, които едва свързват двата края, но и щастлив… близко до корените.

Източник: epicenter


image0 (9K)