НАЙ-НОВИ:

Граничните власти в САЩ: Кубрат Пулев е искал да влезе с туристическа виза, а не работна

Граничните власти на САЩ обявиха пред bTV, че Кубрат Пулев е опитал да влезе в страната с туристическа виза, а не работна. Поради тази причина той е напуснал Щатите на 22 февруари в 21:30 часа вечерта.

Граничните власти на САЩ обявиха пред колегите от bTV, че Кубрат Пулев е опитал да влезе в страната с туристическа виза, а не работна. Поради тази причина той е напуснал Щатите на 22 февруари в 21:30 часа вечерта.

“Известният български боксьор Кубрат Пулев е пристигнал на международното летище “О’Хара” в събота, 22 февруари. Господин Пулев е предоставил негова туристическа виза и е информирал служителите, че получава приходи от промотиране и боксови мачове в САЩ. На господин Пулев му е отказан достъп заради неточна виза и той напусна САЩ на 22 февруари в 9:30 ч. вечерта”, се казва в съобщението на гранчините власти в Щатите.

Новината за депортацията на Пулев беше съобщена първо от един от най-добрите спортни журналисти, отразяващи бокса в САЩ, Майк Копингер от The Athletic. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Кърк Дъглас - който почина на 5 февруари на 103-годишна…